Qui som?

20140717_120715

LaGestoria.cat és un equip professional multidisciplinari d‘assessorament a empreses i institucions, la motivació de les quals, es prestar un servei àgil i de màxima qualitat a totes les àrees de la seva estructura interna que precisin d’un suport especialitzat. El dinamisme actual del món dels negocis requereix respostes molt ràpides a múltiples requeriments se es vol mantenir un nivell adequat de competitivitat i èxit.

Aporta a les empreses i institucions la tranquil•litat en l’acompliment puntual de les seves obligacions fiscals, comptables, legals, laborals, administratives i financeres. La gran quantitat i diversitat de normes, generalment amb plaços d’entrega ineludibles, fan que cada vegada més sigui necessària l’assistència de l’Assessor d’Empreses, assegurant amb això el seu acompliment i permetent entregar a temps i amb recursos per al desenvolupament de la pròpia activitat i l’aconseguiment de fins i metes.

LaGestoria.cat ofereix un tractament personalitzat i a la mida de les característiques de cada client mitjançant un equip de professionals especialitzat i amb una amplia experiència i coneixement del món empresarial. La nostra missió es tramitar, gestionar i resoldre tots els dubtes, incidències i obligacions que vagin sorgint en la seva activitat empresarial i institucional diària i, sobre tot, proposar de manera continuada totes aquelles idees que contribueixin eficaçment a la millora de la qualitat de gestió i al increment dels resultats.